Επισκευή Βλαβών Ψυγείου

Υπηρεσίες
Επισκευή Βλαβών Ψυγείου
Οι βλάβες που αντιμετωπίζουν τα ψυγεία είναι πολλές . Άλλοτε είναι απλές και άλλοτε πιο σύνθετες. Για αυτό και οι ψυκτικοί της MG CLIMA SERVICES είναι στη διάθεσή σας όποια στιγμή και να τους χρειαστείτε.

Συνηθισμένες Βλάβες

Περίεργος θόρυβος
Αναρωτιέστε πολλές φορές γιατί το ψυγείο σας κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Ο θόρυβος αυτός μπορεί να οφείλεται στο ανεμιστηράκι του συμπιεστή του ψυγείου μπορεί όμως και όχι. Η χρήση του είναι να διατηρεί τη θερμοκρασία του συστήματος αποτρέποντας προβλήματα και υπερθέρμανση της συσκευής. Εάν λοιπόν αντιληφθείτε ότι το ψυγείο σας κάνει ένα περίεργο θόρυβο και δείτε το ανεμιστηράκι να έχει σταματήσει τη λειτουργία του είναι καλό να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.
Ο συμπιεστής ανοίγει και κλείνει
Εάν πέσει στην αντίληψή σας ότι ο συμπιεστής άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε διακόπτει τη λειτουργία του αυτό οφείλεται στην υπερφόρτωση του. Σαφώς και θα πρέπει να ελέγξετε για ποιο λόγο συμβαίνει. Μπορεί να οφείλεται στην συσσώρευση της σκόνης που με έναν καθαρισμό επαναφέρετε τη λειτουργία του αλλά εάν εξακολουθεί και έπειτα τον καθαρισμό να συμβαίνει το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εξειδικευμένο ψυκτικό της εταιρείας μας διότι η βλάβη είναι πιο περίπλοκη και θα πρέπει να γίνει διάγνωση.
Το ψυγείο μου είναι Non-frost και δεν έχει αρκετή ψύξη
Η χαμηλή ψύξη στα Non-frost ψυγεία μπορεί ναι οφείλεται στη μη ορθή λειτουργία του αισθητήρα. Στην περίπτωση αυτή το ψυγείο έχει συσσωρεύσει πάγο και έχει φράξει τους αγωγούς που διαχέουν την ψύξη. Οι αισθητήρες ενεργοποιούν την αντίσταση για να κάνει απόψυξη το ψυγείο. Εάν ο αισθητήρας δεν λειτουργεί τότε το ψυγείο συσσωρεύει πάγο. Είναι μία ενέργεια που δεν θα πρέπει να συμβαίνει στα Non-frost ψυγεία διότι η απόψυξη γίνεται αυτόματα και όχι χειροκίνητα όπως στα συμβατικά.
Tο ψυγείο μου είναι συμβατικό και δεν έχει αρκετή ψύξη
Όταν αντιληφθείτε χαμηλή ψύξη στα συμβατικά ψυγεία και εντοπίσετε πάγο στα τοιχώματα του ψυγείου οφείλεται στην κακή λειτουργία του θερμοστάτη με αποτέλεσμα να μην σταματάει να λειτουργεί ο συμπιεστής. Στην περίπτωση αυτή εάν δεν διευθετήσουμε άμεσα την βλάβη θα καεί ο συμπιεστής.
Non-frost / Συμβατικά
Επίσης ,ένας άλλος λόγος που η ψύξη του ψυγείου σας μπορεί να είναι χαμηλή, είναι να έχει καεί ο συμπιεστής. Είναι μία ενέργεια πού εάν δεν είστε ειδικοί δεν μπορείτε να την εκτελέσετε οι ίδιοι για αυτό και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το επιθυμείτε.
Ωστόσο, η χαμηλή ψύξη οφείλεται πολλές φορές και στα λάστιχα της πόρτας. Είτε της συντήρησης είτε της κατάψυξης. Εάν τα λάστιχα δεν εφάπτονται σωστά και έχουν φθαρεί τότε μειώνουν την απόδοση.

Προσωπική Μέριμνα

Μάθετε πως να εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουρία του ψυγείου σας.
Προσωπική Μέριμνα για τη Σωστή Λειτουργία του Ψυγείου

MG CLIMA SERVICE

Υπηρεσιες διάγνωσης και επισκευής για κλιματιστικά, ψυγεια, κουζίνες, πλυντήρια και εστίες κουζίνας. Εξυπηρετούμε Αγία Παρασκευή, Ηλίσια, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Πειραιά και Αττική
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram