Αντικατάσταση Συμπιεστή Ψυγείου

Υπηρεσίες
Αντικατάσταση Συμπιεστή Ψυγείου
Ένας λόγος που η ψύξη του ψυγείου σας μπορεί να είναι χαμηλή, είναι να έχει καεί ο συμπιεστής. Είναι μία ενέργεια πού εάν δεν είστε ειδικοί δεν μπορείτε να την εκτελέσετε οι ίδιοι για αυτό και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το επιθυμείτε.
Αναρωτιέστε πολλές φορές γιατί το ψυγείο σας κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Ο θόρυβος αυτός μπορεί να οφείλεται στο ανεμιστηράκι του συμπιεστή του ψυγείου μπορεί όμως και όχι. Η χρήση του είναι να διατηρεί τη θερμοκρασία του συστήματος αποτρέποντας προβλήματα και υπερθέρμανση της συσκευής. Εάν λοιπόν αντιληφθείτε ότι το ψυγείο σας κάνει ένα περίεργο θόρυβο και δείτε το ανεμιστηράκι να έχει σταματήσει τη λειτουργία του είναι καλό να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.
Εάν πέσει στην αντίληψή σας ότι ο συμπιεστής άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε διακόπτει τη λειτουργία του αυτό οφείλεται στην υπερφόρτωση του. Σαφώς και θα πρέπει να ελέγξετε για ποιο λόγο συμβαίνει. Μπορεί να οφείλεται στην συσσώρευση της σκόνης που με έναν καθαρισμό επαναφέρετε τη λειτουργία του αλλά εάν εξακολουθεί και έπειτα τον καθαρισμό να συμβαίνει το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εξειδικευμένο ψυκτικό της εταιρείας μας διότι η βλάβη είναι πιο περίπλοκη και θα πρέπει να γίνει διάγνωση.

MG CLIMA SERVICE

Υπηρεσιες διάγνωσης και επισκευής για κλιματιστικά, ψυγεια, κουζίνες, πλυντήρια και εστίες κουζίνας. Εξυπηρετούμε Αγία Παρασκευή, Ηλίσια, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Πειραιά και Αττική
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram