Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Στόχος μας η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση σας στις πιο προσιτές τιμές.

Ποιοι Είμαστε

H MG CLIMA SERVICE παρέχει άμεσο service με αξιοπιστία, ειλικρίνεια, σεβασμό στον πελάτη και στις ανάγκες του. Εξυπηρετούμε Αγία Παρασκευή, Ηλίσια, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Πειραιά και Αττική. Είμαστε ομάδα 4 ατόμων πάντα δίπλα σας. Επιδιορθώνουμε κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες και εστίες κουζινών αυθημερόν.

Έπειτα από 11 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Θέρμανσης, αερισμού, κλιματισμού καθώς και την επισκευή του οικιακού και επαγγελματικού σας ψυγείου.

Παρέχουμε Διάγνωση βλάβης μόνο 15 ευρώ και αν προβούμε σε επισκευή αφαιρούμε το ποσό αυτό από το τελικό κόστος επισκευής.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ

Με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση μας στην επισκευή συσκευών στοχεύουμε πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών, σε προσιτές τιμές. Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν και όποτε μας χρειαστείτε, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συσκευών σας.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

«Οι άνθρωποι μας» αλλά και «οι δικοί σας άνθρωποι» αποτελούνται από μία ομάδα καταρτισμένων τεχνικών με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνεχή εκπαίδευση. Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι πάντα διαθέσιμοι για εσάς οποτεδήποτε τους χρειαστείτε να σας βρουν τη λύση στο πρόβλημα.

εμπειρία και εξειδίκευση

Με την πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών, στοχεύω πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών, σε οικονομικές τιμές.

υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν
και όποτε μας χρειάζεστε, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συσκευών σας!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Προσφέρουμε ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες ψυκτικού.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΠΟ 60€

Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ψυγείων (οικιακών και επαγγελματικών)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες κλιματιστικών (οικιακών και επαγγελματικών)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ 20€

Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες κλιματιστικών (οικιακών και επαγγελματικών)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επισκευη Κουζίνας

Ελέγχουμε και επισκευάζουμε αυθημερόν την κουζίνα σας, υποστηρίζουμε όλους τους τύπους
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επισκευη Πλυντηρίου

Ελέγχουμε και επισκευάζουμε αυθημερόν το πλυντήριό σας, υποστηρίζουμε όλους τους τύπους
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επισκευή εστίας κουζίνας

Ελέγχουμε και επισκευάζουμε αυθημερόν την εστία της κουζίνας σας, υποστηρίζουμε όλους τους τύπους
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
Ονομάζομαι Μιχάλης Γκίκας, είμαι επαγγελματίας που αναλαμβάνει εργασίες για εγκατάσταση/επισκευή θέρμανσης, αερισμού, κλιματισμού, καθώς και την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου. Με την πολυετή εμπειρία μου και την εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών, στοχεύω πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών, σε οικονομικές τιμές. Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν
και όποτε μας χρειάζεστε, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συσκευών σας!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΚΑΣ
(Owner & Founder @ MG CLIMA SERVICE)

MG CLIMA SERVICE

Υπηρεσιες διάγνωσης και επισκευής για κλιματιστικά, ψυγεια, κουζίνες, πλυντήρια και εστίες κουζίνας. Εξυπηρετούμε Αγία Παρασκευή, Ηλίσια, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Πειραιά και Αττική
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
cogstaruserusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram